Groepen


Anouchka

Anouchka

Ik ben juf Anouchka en werk in groep 1/2A.


Caroline

Caroline

Ik ben juf Caroline, de Intern Begeleider op 't Schoolhuys. Het enthousiasme en de toewijding waarmee de leerkrachten van deze school de leerlingen helpen in hun leerontwikkeling, is hartverwarmend. Zelf ondersteun ik de leerkrachten als intern begeleider in hun zorg voor leerlingen die nét even wat meer aandacht nodig hebben. Door nauw samen te werken kunnen we onze leerlingen optimaal begeleiden in hun schoolloopbaan. Een prachtige uitdaging!


Monique

Monique

Ik ben Monique, werk als administratief medewerkster op 't Schoolhuys. Voor administratieve vragen kunt u op maandag altijd binnen lopen. Verder heb ik 2 dochters, een van 14, en een van 12 jaar oud. Mijn hobby is tennis.


Menke

Menke

Ik ben juf Menke en de directeur van ’t Schoolhuys. Ik werk hier met heel veel plezier, niet alleen met alle juffen, maar zeker ook met alle kinderen en ouders. De sfeer op ’t Schoolhuys is heel fijn: echt een School Thuys!


Marcella

Marcella

Ik ben juf Marcella, de onderwijsassistente van 't Schoolhuys. Ieder kind die extra hulp nodig heeft voor een vakgebied kan bij mij ondersteuning krijgen. Vaak ben ik ook in de groepen te vinden. Ik werk met veel plezier op 't Schoolhuys!


Maria

Maria

Ik ben juf Maria. Mijn werk op de school is ondersteunend,zowel in als buiten de klas. Het leukst vind ik het werken met de kinderen. Wat ik graag doe is fietsen en wandelen en een goed boek lezen.


Lianne

Lianne

Ik ben juf Lianne en ik ben dit schooljaar de juf van groep 7! Ik werk samen met juf Clazien en ben er zelf op maandag t/m woensdag.


Clazien

Clazien

Ik ben juf Clazien en ik werk met veel plezier in de bovenbouw van ’t Schoolhuys. Mijn hobby’s zijn lezen, tennissen,motor rijden en gezellig met vrienden op stap.


Elaine

Elaine

Ik ben juf Elaine en geef les in de bovenbouw. Ik vind het erg leuk om tekenen en geschiedenis te geven.


Annette

Annette

Ik ben juf Annette en ik werk al heel wat jaar met veel plezier op ‘t Schoolhuys. In de klas vind ik het fijn om een spannend boek voor te lezen en met de kinderen over allerlei onderwerpen te kletsen. Naast mijn werk hou ik van lezen, piano spelen en bellen.


Francien

Francien

Ik ben juf Francien en werk al weer een tijdje met veel plezier op 't Schoolhuys. Een van mijn lievelingsvakken is geschiedenis. Mijn hobby's zijn lezen en knutselen.


Mariette

Mariette

Ik ben juf Mariette van groep 4. Ik werk al heel wat jaartjes op 't Schoolhuys en doe dat met heel veel plezier. Mijn hobby's zijn lezen en sporten en ik ben gek op kletsen en lachen.


Josélique

Josélique

Hallo, ik ben juf Josélique, met veel plezier geef ik les in groep 6. Mijn hobby’s zijn: zeilen, puzzelen en creatief bezig zijn.


Marijke

Marijke

Ik ben juf Marijke en ik werk al heel wat jaartjes met veel plezier op 't Schoolhuys. Ik houd van lezen en lekker wandelen met mijn hond. Uit eten en af en toe een weekendje weg vind ik ook fijn om te doen.


Margriet

Margriet

Ik ben juf Margriet en werk sinds 1976, met tussenpozen, bij onze scholenstichting. Op donderdag vervang ik juf Mieke, op vrijdag juf Nel. Ook vervang ik juf Annette op haar ADV dagen. Het werken met kinderen verveelt nooit en blijft boeiend.


Mieke

Mieke

Ik ben Mieke van der Linden, leerkracht van groep 3 en onderbouwcoördinator. Ik werk al 20 jaar met erg veel plezier op 't Schoolhuys.


Nel

Nel

Mijn naam is juf Nel en ik werk al 22 jaar op "t Schoolhuys,in de onderbouw. Jonge kinderen zijn origineel, ondernemend en nieuwsgierig. Elke werkdag is dan ook anders en spannend. Ik werk nog steeds met veel plezier.


Saskia

Saskia

Ik ben juf Saskia en werk al 12 jaar op 't Schoolhuys. Ik ben juf van groep 4. Mijn hobby's zijn lezen en viltpopjes maken.


Mariska

Mariska

Ik ben juf Mariska en leerkracht van groep 6A van deze school. Mijn hobby's zijn lezen, zelf kleding maken en spelletjes doen.


Marie-José

Marie-José

Mijn naam is juf Marie-José. Ik werk met veel plezier in de onderbouw. Een spannend boek voorlezen vind ik het allerleukst.


Martine

Martine

Ik ben juf Martine en groepsleerkracht in de onderbouw op deze school. Ik woon in Cothen en ik heb twee kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, ik lees een boek of ik ga wandelen met onze hond.


Carola

Carola

Ik ben Juf Carola en ik geef les in groep 1/2B. Het leukste om te doen vind ik: voorlezen, muziek maken en dansen.


Op ’t Schoolhuys hebben we 10 groepen, die verdeeld zijn in de onderbouw (groep 1/2), de middenbouw (groep 3 t/m 5) en de bovenbouw (groep 6 t/m 8). Om deze groepen goed les te kunnen geven en om goede zorg aan de kinderen te kunnen bieden, werken er heel wat juffen op onze school. Hieronder ziet u alle juffen op een rij.