Kledinginzameling op 6 en 9 april

Heeft u oude maar bruikbare kleding, schoenen, laarzen, riemen/ceintuurs, hoeden en handtassen die u niet meer draagt? Of heeft u nog beddengoed, gordijnen en pluche speeltjes in de kast die niet meer gebruikt worden?
’t Schoolhuys houdt weer in samenwerking met Bag2School een kledinginzamelingsactie. Bag2school verkoopt de goederen in Oost Europa, zodat de bevolking betaalbare kleding kan aanschaffen en er zo ook lokale middenstandsbedrijfjes kunnen ontstaan, die weer de economische groei ter plaatse mogelijk maken. De komende week krijgt ieder kind een bag2school-zak mee naar huis om de ingezamelde kleding ed. in te doen. Grijze vuilniszakken mogen natuurlijk ook ingeleverd worden.

Elke kilo telt! Want voor elke kilo die wordt ingeleverd, ontvangen wij 30 cent; per zak al snel 3 euro. Ook dit jaar komt het ingezamelde geld geheel ten goede van de kinderen van ’t Schoolhuys. Zo kunnen we met z’n allen een steentje bijdragen aan het organiseren van leuke activiteiten voor de kinderen, zoals de educatieve uitjes, nieuwe leesboeken of buiten speelgoed.

Natuurlijk mogen ook uw familie, buren, (sport-)vrienden vuilniszakken met kleding bij ons op school inleveren. Dus mail het voort!

Vrijdag 6 april en maandagochtend 9 april kunt u uw zakken op school op het podium in de grote hal inleveren. Maandagmiddag worden alle zakken door de organisatie opgehaald.

Wij hopen op uw bijdrage en een geslaagde actie. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

De oudervereniging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *