Nieuwe voorzitter Oudervereniging

Heel blij kan ik melden dat op maandag 19 maart jl. Arjan het voorzitterschap van de Oudervereniging van mij overgenomen heeft. Een mooie gelegenheid om alle teamleden, leden van de Ouderraad en alle hulpouders te danken voor de inzet en samenwerking de afgelopen 6,5 jaar.
Tevens de mogelijkheid om een oproep te doen voor nieuwe leden van de Ouderraad. Als lid van de ouderraad ben je in ongeveer drie commissies actief. Samen met een aantal leerkrachten zorg je voor de voorbereiding van de activiteiten die het schooljaar voor de kinderen wat extra’s bieden, naast de leerstof: zoals Kerst, Pasen, Goede doelen, schoolreisje/bosdag en het eindfeest. Activiteiten die bijdragen aan het Schoolhuys gevoel. Dan kan ik natuurlijk vertellen waarom deze zo belangrijk zijn. Maar lid zijn van de ouderraad biedt je ook persoonlijk iets: de kans om de school en de leerkrachten te leren kennen op de manier zoals alleen de kinderen dat ervaren, namelijk van binnen uit. En natuurlijk een gezellige club mensen om samen activiteiten mee voor te bereiden, met gelukkig altijd voldoende hulpouders voor de uitvoering.

Ik heb het met veel plezier gedaan, maar mijn jongste zoon zit in groep 8 en het is tijd voor vernieuwing.

Ik wens Arjan, de Ouderraad maar vooral ’t Schoolhuys veel plezier en succes.

Dank, Karen

P.S. Als je belangstelling hebt voor de Ouderraad, meldt je bij (ov@schoolhuys.nl)  of bij een van de huidige leden (foto bij de ingangen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *