Paasfeest

Op donderdag 29 maart vieren we op school het Paasfeest. Wij starten deze dag met een paasontbijt, dus uw kind hoeft thuis niet te eten. Het is de bedoeling dat de kinderen voor elkaar een ontbijtje maken. Voor welke klasgenoot uw kind een ontbijtje maakt, wordt bepaald door te loten.

Alle kinderen krijgen donderdag 22 maart een ontbijtlootje mee. Wilt u samen met uw kind(eren) in het weekend het lootje invullen? Graag dit lootje maandag 26 maart aan uw kind mee naar school geven. We gaan die dag lootjes trekken. Uw kind komt die dag thuis met een getrokken lootje van een klasgenootje. Het is de bedoeling dat het ontbijtje voor het klasgenootje donderdag 29 maart mee naar school genomen wordt. Zo verrast uw kind een ander en hij/zij wordt zelf ook verrast. Om teleurstellingen te voorkomen zou het fijn zijn als u het ontbijt feestelijk in een versierde schoenendoos doet. We willen benadrukken er geen snoep/paaseitje in te stoppen. De kinderen krijgen die dag iets lekkers van school. Het ontbijt bestaat alleen uit de aangegeven wensen van het lootje. U hoeft geen bestek mee te geven.

Die dag vindt ook een viering plaats met alle kinderen van de school. Op deze feestdag gelden de normale schooltijden. Denkt u zelf om het eten en drinken van uw kind voor tien uur?

De Paascommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *