< Skip to main content

Overblijfwerkgroep

Het overblijven wordt op ’t Schoolhuys gecoördineerd door de overblijfwerkgroep, onder leiding van begeleiders van Kids Lodge. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag biedt ’t Schoolhuys haar leerlingen de mogelijkheid om tussen 12.00 en 13.00 uur over te blijven.
De groepen eten in hun eigen klaslokaal met hun eigen jaargroep. Er is tijd om rustig te eten en wanneer de kinderen klaar zijn met eten, kunnen ze uit verschillende activiteiten kiezen: buitenspelen, tekenen, spelletjes en nog veel meer. Om 12.45 uur gaan alle kinderen naar buiten om een frisse neus te halen.

Voor het aan- en afmelden van kinderen en de betalingen, maken wij gebruik van een online registratie-instrument: TSO-Assistent.

Voor u als ouder/verzorger wordt het mogelijk de overblijfmomenten van uw kind makkelijk en flexibel te reserveren, namelijk gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week. U betaalt uiteindelijk alleen de dagen dat er daadwerkelijk overgebleven is en u ontvangt hiervan een gespecificeerde rekening. Het overblijven kost €2,60 per keer.

Heeft u vragen, dan kunt u een e-mail sturen naar: overblijf@schoolhuys.nl